این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف آنتوسیانین مستخرج از کاسبرگ چای ترش بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب مغذی بدن در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusmykiss) به مدت 8 هفته انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاٌ تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 5/1 درصد آنتوسیانین در جیره انجام گرفت. تعداد 15 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی1/0± 14 گرم درون مخازن ذخیره سازی و به میزان 4% وزن بدن تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش شاخصهای رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب بدن ارزیابی شدند. بر اساس نتایج؛ تفاوت معنی داری در پارامترهای رشد نظیر وزن نهایی، درصد افزایش وزن، نرخ رشد ویژه و شاخص های تغذیه ای مشتمل بر نسبت کارایی پرونئین، ضریب تبدیل غذا و درصد غذای خورده شده روزانه بین تیمارهای آزمایشی حاوی سطوح مختلف آنتوسیانین و تیمار شاهد مشاهده شد (05/0>P). اگرچه بهترین عملکرد رشد و کارایی تغذیه بطور معنی داری در تیمار 5/0% بدست آمد (05/0>P). تفاوت معنی داری در نرخ بازماندگی ماهیان بین تیمارهای مختلف مشاهده نگردید(05/0<P).همچنین تفاوت معناداری در ترکیب شیمیایی بدن ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف آنتوسیانین مشاهده نشد. تفاوت معنای داری بین تیمار شاهد و تیمارهای حاوی آنتوسیانین در آنزیمهای کبدی AST ، ALP و LDH مشاهده نشد ولی افزایش معنی داری در شاخص ALT بین تیمار 1% آنتوسیانین و شاهد مشاهده شد(05/0>P).در مجموع نتایج مطالعه حاضر نشان داد که سطوح مختلف آنتوسیانین مورد مطالعه تاثیری بر افزایش عملکرد رشد، تغذیه و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان ندارد.