[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
فرم های ضروری ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نمایه ها

AWT IMAGE

 

 AWT IMAGE

..
:: دوره 3، شماره 1 - ( 3-1394 ) ::
جلد 3 شماره 1 صفحات 104-93 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758
امین محمودیان* ، عبدالصمد کرامت امیرکلایی ، رضا اکرمی ، ارسلان بهلکه
چکیده:   (6144 مشاهده)

پژوهش حاضر به منظور بررسی عملکرد پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) انجام شد. این آزمایش با استفاده از بچه ماهیان کپور با وزن متوسط 0/02±7/01 گرم و در یک دوره 60 روزه انجام گرفت. فاکتورهای مورد بررسی در این تحقیق دو ماده افزودنی آلفامیون در 3 سطح (0، 0/5 و 1) و پروتکسین دو سطح (0 و 0/75) گرم بر کیلوگرم غذا بودند. بر این اساس شش جیره غذایی ساخته شد. آزمایش ها در مخازن 40 لیتری با تراکم ذخیره‌سازی 10 عدد ماهی انجام شد و برای هر تیمار 3 تکرار در نظر گرفته شد. غذادهی در سطح بین 3-5 درصد بیومس و 3 بار در روز انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن آلفامیون، پارامترهای رشد ماهی را مانند وزن نهایی، رشد و سرعت رشد ویژه تحت تأثیر قرار داد (P<0/05). ولی پارامترهای رشد یاد شده در ماهی کپور تحت تأثیر سطوح مختلف پروتکسین قرار نگرفت. علاوه بر اثر مجزای دو فاکتور پروتکسین و آلفامیون، اثر متقابلی بین این دو فاکتور بر پارامترهای رشد وجود دارد که نشان دهنده وابستگی اثر این دو فاکتور بر همدیگر و بر پارامترهای رشد می‌باشد (P<0/05). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که افزودن آلفامیون توانسته است باعث بهبود عملکرد رشد و تغذیه گردد، ولی پروتکسین اثری بر پارامترهای رشد نداشت. پری بیوتیک آلفامیون می تواند مکمل مناسبی برای جیره غذایی ماهی کپور معمولی در سطح 0/5 گرم بر کیلوگرم غذا باشد.

واژه‌های کلیدی: C. carpio، آلفامیون، پروتکسین، اثر ترکیبی، کپور معمولی
متن کامل [PDF 179 kb]   (2672 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/10/25 | پذیرش: 1394/10/25 | انتشار: 1394/10/25
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mahmuodian A, Keramat Amirkolaei A, Akrami R, Bahalkeh A. Investigating the effect of prebiotic alphamune and probiotic protexin in separation and/or in combinationon growth performance of juvenile common carp (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758). JAIR 2015; 3 (1) :93-104
URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-311-fa.html

محمودیان امین، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، اکرمی رضا، بهلکه ارسلان. بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758. نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی. 1394; 3 (1) :93-104

URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-311-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 1 - ( 3-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی Journal of Applied Ichthyological Research
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645