هدف این تحقیق بررسی تأثیر ولتاژ، شوری و دما بر عملکرد صید الکتریکی بود. تعداد 850 عدد گامبوزیا از سد گلستان صید و به آزمایشگاه منتقل شد. فاصله از آند، فاصله کاتد و آند در طول آزمایش به ترتیب، 10cm و 120cm و دامنه طولی و وزنی ماهیان به ترتیب 0/20±3/818 سانتی متر و 0/135±0/804 گرم بود. در 3 ولتاژ 15، 45 و 135ولت و 3 دمای c°20، 10°c و c°30 و 3 شوری 0/5، 2 و 4 گرم درلیتر شوک الکتریکی به ماهیان به صورت انفرادی اعمال شد. زمان بیهوش شدن و بازگشت به حالت اولیه برای تک تک ماهی ها ثبت گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی (با 3 سطح ولتاژ، 3 سطح شوری، 3 سطح دما) در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. مقایسه ها نشان داد میانگین زمان های بیهوشی بدست آمده از ولتاژها و دماها و شوری های مذکور اختلاف معنی داری با هم داشتند. بیشترین زمان بیهوشی برای گونه گامبوزیا به ترتیب از شوری 0/5، دمای 10، ولتاژ 15 با میانگین 0/74± 8/71 ثانیه و کمترین به ترتیب از شوری 4، دمای 30، ولتاژ 135 با میانگین 0/32± 1/44 ثانیه بدست آمد. بیشترین زمان بازگشت به حالت اولیه برای گامبوزیا به ترتیب از شوری 0/5، دمای 10، ولتاژ 135 با میانگین 3/1± 94/84 ثانیه و کمترین به ترتیب از شوری 0/5، دمای 30، ولتاژ 15 با میانگین 2/72± 20/01 ثانیه بدست آمد.