[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
فرم های ضروری ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نمایه ها

AWT IMAGE

 

 AWT IMAGE

..
:: دوره 3، شماره 3 - ( 9-1394 ) ::
جلد 3 شماره 3 صفحات 106-95 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر جیره غذایی حاوی کانتازانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea-HS1 در بهبود شاخص های رشد و ایمنی ماهی گرین ترور Andinoacara rivulatus (Günther, 1860)
علیرضا نیسی ، غلامرضا رفیعی* ، محمدعلی نعمت اللهی ، سید هاد رضوی
چکیده:   (4969 مشاهده)

اثر کانتاگزانتین بر شاخص های رشد و ایمنی غیر اختصاصی ماهی گرین ترور A. rivulatus طی یک دوره تغذیه ای 8 هفته ای مورد بررسی قرار گرفت. سه جیره غذایی حاوی غذای مصرفی (1)، غذای حاوی روغن ماهی (2) و غذای حاوی روغن ماهی به همراه کانتازانتین استخراج شده از باکتری D. natronolimnaea (3) مورد آزمایش قرار گرفت. تعداد 60 قطعه بچه ماهی گرین ترور با میانگین وزنی 0/021±0/388 گرم در هر مخزن 120 لیتری در هر واحد آزمایشی وارد شده که این تعداد، روزانه دو بار تا حد سیری مورد تغذیه قرار گرفتند. در انتهای دوره پرورشی از هر تیمار چهار قطعه بچه ماهی صید و فاکتورهای ایمنی سرم ماهی (لیزوزیم، فعالیت کمپلمان و ایمونوگلوبولین کل) مورد بررسی قرار گرفت. وزن نهایی (2/78)، ضریب رشد ویژه (3/33) و ضریب تبدیل غذایی (1/28) در گروه (3) بطور معنی داری نسبت به گروه های دیگر بهبود یافت (0/05 >p). میزان شاخص های ایمنی سرم (لیزوزیم (3/35)، فعالیت کمپلمان (1/8) و ایمونوگلوبولین (3/87)) نشان داد که گروه (3) نسبت به سایر گروه ها دارای سطح بالاتری بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری D. natronolimnaea تأثیر مثبتی بر شاخص های رشد و سیستم ایمنی غیر اختصاصی در ماهی گرین ترور دارد و این کارتنوئید را می توان در پرورش این گونه ماهی زینتی، به عنوان مکمل غذایی به کار برد.

واژه‌های کلیدی: D. natronolimnaea، A. rivulatus، کانتاگزانتین، شاخص های رشد، شاخص های ایمنی شناسی
متن کامل [PDF 366 kb]   (1075 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/1/30 | پذیرش: 1394/9/30 | انتشار: 1395/5/12
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Neissi A, Rafiee G, Nematollahi M, Razavi S H. The impact of diet containing canthaxanthin extracted from Dietzia natronolimnaea -HS1 bacteria on growth and non-specific immune responses improvement of Green Terror, Aequidens rivulatus (Günther, 1860). JAIR 2015; 3 (3) :95-106
URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-127-fa.html

نیسی علیرضا، رفیعی غلامرضا، نعمت اللهی محمدعلی، رضوی سید هاد. تأثیر جیره غذایی حاوی کانتازانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea-HS1 در بهبود شاخص های رشد و ایمنی ماهی گرین ترور Andinoacara rivulatus (Günther, 1860). نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی. 1394; 3 (3) :95-106

URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-127-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 3 - ( 9-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی Journal of Applied Ichthyological Research
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645