[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
فرم های ضروری ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نمایه ها

AWT IMAGE

 

 AWT IMAGE

..
:: دوره 3، شماره 2 - ( 6-1394 ) ::
جلد 3 شماره 2 صفحات 58-47 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر سطوح مختلف آنزیم های خارج سلولی باسیلوس های پروبیوتیکی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی در لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792
نفیسه پریچه* ، حجت اله جعفریان ، محمد هرسیج ، علیرضا احمدی
چکیده:   (5518 مشاهده)

مطالعه حاضر به منظور بررسی تأثیر آنزیم های تولید شده به وسیله پنج گونه باسیلوس پروبیوتیکی بر شاخص های رشد و تغذیه ای در لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (O. mykiss) با وزن اولیه (0/197±0/538 گرم) بعد از 60 روز مطالعه انجام شد. سوسپانسیون حاوی آنزیم های تولید شده توسط باسیلوس های پروبیوتیکی حاصل از کشت باسیلوس ها در محیط کشت مایع با غلظت های باسیلوسی 106 × 1، 107 × 1 و 108 × 1 واحد کلنی در 100 گرم محیط کشت به ترتیب به جیره های لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان افزوده شد. نتایج بدست آمده از زیست سنجی لاروها در انتهای دوره مطالعه نشان داد که استفاده از سوسپانسیون آنزیمی با بیشترین غلظت میکروبی (108 × 1 واحد کلنی در 100 گرم) در تیمار سوم (3/77±20/02 گرم) باعث افزایش معنی دار رشد گردیده است. همچنین در مورد سایر شاخص های رشد از جمله نرخ رشد ویژه و میانگین رشد روزانه نتایج معنی داری مشاهده شد. استفاده از سوسپانسیون آنزیمی در هر سه تیمار آزمایشی موجب کاهش معنی دار ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با تیمار شاهد شد. نتایج مربوط به شاخص های تغذیه ای نیز نشان دهنده افزایش کارآیی پروتئین، چربی، انرژی و فیبر در تیمارهای آزمایشی در مقایسه با تیمار شاهد بود. همچنین پروتئین و چربی ابقاء شده در تیمارهای آزمایشی افزایش معنی داری داشت. استفاده از سوسپانسیون آنزیمی در این مطالعه باعث بهبود عملکرد رشد، افزایش بقاء و بهره وری غذایی در لاروها شد.

واژه‌های کلیدی: O. mykiss، آنزیم، لارو، رشد، پروتئین، چربی، کارآیی
متن کامل [PDF 160 kb]   (1557 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/10/12 | پذیرش: 1394/12/6 | انتشار: 1394/12/6
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Paricheh N, Jafaryan H, Harsij M, Ahmadi A. The effect of different levels of Bacillus probiotic extracellular enzymes on growth, nutrition and survival parameters of Rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) larvae . JAIR 2015; 3 (2) :47-58
URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-43-fa.html

پریچه نفیسه، جعفریان حجت اله، هرسیج محمد، احمدی علیرضا. تأثیر سطوح مختلف آنزیم های خارج سلولی باسیلوس های پروبیوتیکی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی در لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی. 1394; 3 (2) :47-58

URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-43-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 2 - ( 6-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی Journal of Applied Ichthyological Research
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4691