[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
فرم های ضروری ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نمایه ها

AWT IMAGE

 

 AWT IMAGE

..
:: دوره 4، شماره 1 - ( 3-1395 ) ::
جلد 4 شماره 1 صفحات 74-59 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد و خونی، ترکیب لاشه و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792
علی جافرنوده* ، امیر توکمه چی ، ابراهیم حسین نجدگرامی ، عبدالمجید حاجیمرادلو ، فرزانه نوری
چکیده:   (4377 مشاهده)

به منظور بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و پروبیوتیک L. casei در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (O. mykiss) با وزن اولیه 0/05±2/75 گرم، آزمایشی به مدت 8 هفته با به کارگیری شش تیمار شامل: تیمار شاهد، جیره حاوی CFU/g 107 پروبیوتیک L. casei (تیمار 1)، جیره حاوی 0/5 درصد پتاسیم سوربات (تیمار 2)، جیره حاوی 1 درصد پتاسیم سوربات (تیمار 3)، جیره حاوی ترکیب 0/5 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 پروبیوتیک L. casei (تیمار 4) و جیره حاوی ترکیب 1 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 پروبیوتیک L. casei (تیمار 5) صورت پذیرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که بیش ترین میزان وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه و کارائی پروتئین در تیمار 4 مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (0/05>p). از نظر ترکیب لاشه اختلاف معنی داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد. میزان گلبول سفید در تیمار 4 به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود (0/05>p)، ولی اختلاف معنی داری در میزان گلبول های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت، نوتروفیل، لنفوسیت، مونوسیت، MCV ،MCH و MCHC مشاهده نشد. بررسی تعداد کل باکتری ها و باکتری های اسید لاکتیک روده بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری را نشان داد به طوری که بیشترین میزان آن در تیمار 4 مشاهده شد (0/05>p). در مجموع با توجه به نتایج و اثرات مثبت، افزودن ترکیب 0/5 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری L. casei به جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان توصیه می گردد. 

واژه‌های کلیدی: O. mykiss، L. casei، اسید آلی، پتاسیم سوربات
متن کامل [PDF 242 kb]   (1202 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/1/23 | پذیرش: 1394/4/1 | انتشار: 1395/3/31
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafar Nodeh A, Tokmechi A, Najde Grami E H, Hajimoradlo A M, Noori F. Study of synergistic effect of potassium- sorbate and Lactobacillus casei on the growth performance, hematological parameters, body composition and intestinal flora of rainbow trout fry (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). JAIR 2016; 4 (1) :59-74
URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-124-fa.html

جافرنوده علی، توکمه چی امیر، نجدگرامی ابراهیم حسین، حاجیمرادلو عبدالمجید، نوری فرزانه. بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد و خونی، ترکیب لاشه و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی. 1395; 4 (1) :59-74

URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-124-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 1 - ( 3-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی Journal of Applied Ichthyological Research
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645