[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
فرم های ضروری ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نمایه ها

AWT IMAGE

 

 AWT IMAGE

..
:: دوره 1، شماره 3 - ( 9-1392 ) ::
جلد 1 شماره 3 صفحات 48-39 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر پودر خوراکی سیر بر پارامترهای خون شناسی و رشد فیل ماهی (Huso huso)
زهرا نوبهار ، حسنی قلی‌پور کنعانی* ، حجت‌اله جعفریان
چکیده:   (6455 مشاهده)

اثر پودر سیر بر رشد و پارامترهای خون شناسی فیل ماهیان پرورشی سال 1392 در کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی گرگان بررسی شد. جیره های آزمایشی با افزودن سطوح مختلفی از پودر سیر خام (0، 1/5، 2 و 3%) به غذای فرموله آماده شد. ماهیان با میانگین وزنی 0/7 ± 136/08 گرم و میانگین طولی 0/2 ± 33/43 سانتی متر به مدت 4 هفته، روزانه به میزان 3 درصد وزن بدن غذادهی شدند. در انتهای دوره برای سنجش پارامترهای خونی، آزمایش بیومتری و خون گیری انجام گرفت. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه و درصد رشد روزانه در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 1/5 درصد سیر افزایش معنی داری نسبت به گروه کنترل نشان داد. همچنین ضریب چاقی در همه ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی سیر افزایش معنی داری نسبت به گروه کنترل نشان داد (P<0/05). ضریب تبدیل غذایی در تیمار تغذیه شده با جیره حاوی 1/5 درصد سیر کاهش معنی داری در مقایسه با گروه کنترل نشان داد (P<0/05). پارامترهای خونی (تعداد گلبول های سفید خون، هموگلوبین، وزن هموگلوبین داخل گلبولی و تعداد گلبول های قرمز خون) در همه ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی سیر اختلاف معنی داری با کنترل نشان دادند (P<0/05). بهترین پاسخ مربوط به ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 2% و 1/5% سیر بود.

واژه‌های کلیدی: پودر سیر، رشد، پارامترهای خونی، فیل ماهی
متن کامل [PDF 867 kb]   (1588 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/4/19 | پذیرش: 1394/4/19 | انتشار: 1394/4/19
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nobahar Z, Gholipour Kanani H, Jafarian H O. Effect of garlic powder on hematological parameters and growth performance of Huso huso. JAIR 2013; 1 (3) :39-48
URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-156-fa.html

نوبهار زهرا، قلی‌پور کنعانی حسنی، جعفریان حجت‌اله. تاثیر پودر خوراکی سیر بر پارامترهای خون شناسی و رشد فیل ماهی (Huso huso). نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی. 1392; 1 (3) :39-48

URL: http://jair.gonbad.ac.ir/article-1-156-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 1، شماره 3 - ( 9-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای ماهی شناسی کاربردی Journal of Applied Ichthyological Research
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645